Covid 19

Covid 19

Ce ne facem dragilor?
Acum dacă tot e la modă să fim „părerologi” și mai ales să dăm noi fotografii și videografii sfaturi mirilor, hai să las și eu câteva rânduri.
Dragilor, la acest moment suntem în situația de a ne fi imposibil să estimăm impactul crizei asupra evenimentelor din anul acesta. Cu siguranță, cât timp va fi situatie de urgenta decretataă sau alte stări de alertă cu măsuri de restricționare a liberei cuirculatie vom asista la anulări sau reprogramări de evenimente.Vă recomand:
1) Faceti tot ce va sta in putiță să rămâneți sănătoși!
2) Luati legatura cu partenerii de la care ați închiriat sala si stabiliți o data de rezerva dar anuntati-va intențiile tuturor furnizorilor de servicii dla nunta voastră.
3) Daca prima masura de interdictie s-a luat la inceputul lunii martie, varful crizei ne va indica faptul ca ne vom afla aproximativ la jumatatea perioadei de interdictii. Analizati riscurile asupra evenimentului vostru.
4) Incercati sa nu anulati contractele ci doar sa le amanati/reprogramati; Atenție, toti furnizorii reprogramează evenimentele și țin date de rezerva asa ca nu asteptati până in ultimul moment.
5) Incercati sa intelegeti ca un an de criza ca acesta cere masuri de criza si nu scoateti din calcul pentru reprogramare zilele de vineri sau joi. Cu siguranta se pot da derogari de la regulile bisericesti si se pot oficia casatoriile si in zile de post daca se accepta gasirea unor solutii;
6) Luati in calcul sa nu pierdeti avansuri date si cautati solutii.Toti si-ar dori sa fie bine! Forta majora se poate invoca daca nu se gasesc solutii de pastrare a acelorasi furnizori de servicii dar asta cu precadere cand aveti contracte serioase;
7) Puneti-ne pe noi, furnizorii, in legatura unii cu altii ca sa cautam impreuna modalitati prin care sa va ajutam sa replanificati (daca e cazul sa o faceti).
8) Luati in calcul că unii furnizori ar putea intampina probleme foarte serioase in aceasta perioada si pot fi destabilizati economic sau isi pot inchide de tot afacerea. Vă recomand sa tineti legatura cu toti ca sa stiti in permanenta daca sunt riscuri ce va pot afecta evenimentul;
9) Fiti optimisti si aveti incredere ca toti ne dorim sa ajungem cu bine la momentul desfasurarii evenimentelor la care ati muncit cu atata daruire pentru a-l planifica. Noi, cei de la 4D Art, ne vom respecta obligatiile contractuale.
10) #statiincasa acum ca sa putem sa ne vedem fericiti la eveniment.

În concluzie… fiți veseli și totul se va rezolva!