Gânduri la târgul de nunţi

Wedding Land 2018

Un târg de nunţi impecabil organizat de Salon Geea Cluj şi Pensiunea Terra – Bistriţa .
Am fost, am văzut ce înseamnă participarea la târgul de nunţi, ne-au văzut cei interesaţi şi în final putem spune că a fost fain. Acum, la câteva zile după eveniment păstrez în minte întrebarea retorică:

De ce ne-ar alege cineva tocmai pe noi?

O astfel de întrebare naște căutări și muncă multă pentru ca în final să avem răspunsuri clare la intrebările clienților.

Încercăm câteva răspunsuri la potențialele voastre întrebări:

  • Serioși? „Alta intrebare!” 🙂 Da, suntem serioși și ne implicăm în reușita evenimentului vostru. Vrem să vă cunoaștem, să întelegem ce așteptări aveți și să înțelegem cum visați să fie evenimentul vostru.
  • Ce primiți la final? Am fi tentați să spunem că veți primi tot ce doriți dar „tot” a devenit atât de relativ în zilele noastre încât preferăm să facem un contract scris cu detalii bine analizate și înțelese de ambele părți. Bineînțeles că primiți imagini post-procesate din timpul evenimentului și le veți primi la termenul convenit căci altfel vom fi penalizați la plata finală.
  • Garanția calității? Da, garantăm dar credem că nimeni nu vrea vorbe ci imagini, albume, fotografii, etc. E normal și vă puteți da seama dacă un fotograf are materiale de prezentare bune sau nu dar nu veți vedea fotografii cu voi așa că noi vă invităm să facem câteva fotografii cu voi . O să vă dați seama dacă noi suntem potriviți cerințelor voastre.  Nu costă și e sigur!
  • Cât costă ? Atât cât vă propuneți să prețuiți momentele ce le veți trăi pe timpul evenimentului! Clădim pachetul de servicii împreună și vom căuta soluții reciproc avantajoase și oricum e mai puțin decât taxele 🙂 .

Am putea continua articolul dar nu mai bine raspundem întrebărilor voastre? Contactați-ne!