Preturi foto-video și oglinda magică – evenimente private

Fotografia de nuntă= 800 Euro

 • Prețul este pentru activitatea unui fotograf în ziua nunții cu acoperirea tuturor momentelor din acea zi, de la pregătirile de acasă și până la finalul petrecerii. Prezenta la coafor sau machiaj nu este inclusă dar optțional se poate discuta și de la caz la caz poate fi inclusă in activitate.
 • Materialele din ofertă sunt fotografii digitale editate în stil propriu, predate pe stick USB și 100 fotografii printate pe hartie fotografică de dimensiune 10X15cm (selecția pentru printare este facută de fotograf)

Servicii sau materiale fotografice suplimentare (contra cost):

 • Prezența unui al doilea fotograf de la 150 la 300 euro în funcție de solicitare (activitate până la petrecere =150Euro, activitate toată ziua 300euro)
 • Album 30X30cm 20 deschideri (40 pagini) = 150 Euro/bucată. Selecția fotografiilor și realizarea colajelor este în sarcina fotografului.
 • album pt părinți sau nași 20X20cm 12-15 deschideri = 40-50 Euro/bucată
 • tablou canvas 40X60cm (pt nași sau parinți) =  30 Euro/bucată
 • ședință foto în altă zi (Cununie civilă, Save the date sau Trash the dress) = 150 Euro         

Termen de predare a materialelor între 30 si 90 zile lucratoare.

Video de nuntă = 750 Euro

 • Prețul este pentru activitatea unui videograf în ziua nunții cu acoperirea tuturor momentelor din ziua respectivă, de la pregătirile de acasă și până la finalul petrecerii.
 • Alegerea momentelor ce se vor înregistra sunt la latitudinea videografului dar acestea vor cuprinde cele mai importante momente de la pregatiri, cununie civila, religioasa si petrecere.
 • Momentele din nuntă care nu se potrivesc stilului videografic propriu nu vor fi filmate sau incluse în montajul filmului de nuntă (ex. strigatul darului, filmare la mese sau la intrare pentru evidența celor care au participat la nuntă, dedicații muzicale platite lăutarilor, etc.
 • Orice solicitare care nu a fost acceptată la momentul contractării poate fi refuzată (Este alegerea videografului de a filma sau nu coloana de mașini în deplasare, obiceiuri vechi cum ar fi furatul miresei/a mirelui și obiceiurile asociate, deplasarea în cluburi sau alte localuri pe timpul petrecerii, sau orice alte momente ce nu sunt potrivite stilului videografic propriu).
 • Filmul de nuntă va fi montat în stil propriu, cu redarea liniară sau non-liniară a momentelor din ziua nunții, cu durată variabilă stabilită de comun acord odată cu semnarea contractului și care poate fi modificată doar cu acordul videografului în funcție de încărcarea cu activități din cursul zilei. În cazul în care la contractare nu se convine asupra duratei filmului de nuntă, decizia aparține în totalitate videografului care alege modul de filmare si în funcție de aceasta realizează și montajul.
 • Clipul scurt se va realiza gratuit în cazul în care în ziua nunții videografului îi va fi oferită posibilitatea desfașurării unei ședințe video cu durata de minim 1 oră, stabilită în programul zilei, separat de ședința foto, atât cu mireasa cât și cu mirele, separat și/sau împreună.
  Acest clip este inclus în cazul pachetelor care contin ședința trash the dress.
 • Filmarea cu drona este bonus și se va face la aprecierea videografului cu respectarea legislatiei in vigoare și numai în condiții de siguranță.
 • Durata filmului nunții este dictata de tipul de montaj ales.
 • Indiferent de durata filmului acesta va cuprinde momente de la:
  • pregătirea miresei și a mirelui,
  • cununia civilă (dacă a fost în aceeasi zi)
  • cununia religioasă
  • ședința video sau ședința trash the dress dacă a fost cuprinsă în program sau pachet
  • petrecerea de la restaurant. (minim dansul mirilor, un alt moment de dansuri, momente de socializare, tortul)
 • Pentru nuntile clasice este recomandat un montaj clasic în stil documentar, cu durata de 1,5-2,5 ore, liniar (cronologic), cu includerea unor cadre explicite din toate momentele nunții.
 • O durată mai scurtă a filmului nunții, (de pana la 1 oră) se pretează nunților moderne unde mirii aleg să nu cheme lăutari acasă, nu doresc cuprinderea în filmare a deplasărilor după nași, nu au nevoie de cuprinderea acelor tradiții care semnifică cererea miresei de la părinți și care ar duce la prelungirea duratei montajului. De asemnea filmul cu durată scurtă nu va cuprinde slujba de la biserică în întregime ci doar momentele principale. Nu va cuprinde hore din sat sau alte obiceiuri cum ar fi cuvântări ale starostelui/vornicului la casele mirilor cu durată mai mare de 30 secunde. Nu va cuprinde deplasarea alaiului pe jos sau coloane de mașini însă videograful poate alege să includă cateva secvențe din acestea care să fie suficiente pentru a se înțelege ca au existat astfel de momente.
 • Filmul nuntii nu va cuprinde filmarea muzicantilor, a artistilor sau a trupelor de muzicanți ca la un concert insa acestia vor aparea in filmare in scurte pasaje. Acelasi tratament se va aplica trupelor de dansatori sau altor formatii/ansambluri artistice. Pot exista exceptii in cazul in care se solicita dar numai cu acordul videografului iar o filmare explicita a unor astfel de momente poate reprezenta un motiv pentru renegocierea contractului.

Servicii sau materiale video suplimentare:

 • Predare material brut (cu cedare drept de autor) = 300 Euro

Oglinda Magică – photo booth

Pachet 4 ore – 280 Euro
Pachet 5 ore – 330 Euro
Pachet 6 ore – 380 Euro
Pachet toată nunta – 420 Euro  
Fotografii nelimitate conform pachetului ales
Template personalizat
Banda magnetică aplicată fotografiilor
Album de amintiri

Pachete de servicii:

 1. Pachet Foto-video Șic = Foto + video  scurt(max 1 ora) (1 fotograf + 1 videograf)   = 1300 Euro

(Activitate foto+video în ziua nuntii. Aproximativ 1000 fotografii editate în stil propriu si montaj video de maxim 60 minute. Montajul video va cuprinde cele mai importante momentele din ziua nunții în succesiune cronologica sau non-cronologică, prezentate succint. Clip video de 2-3 minute).
Pachetul se pretează cuplurilor care pun accent îndeosebi pe fotografia de nunta și sunt de părere că un film de 2-3 ore poate fi plictisitor.
Pachetul nu se recomandă celor care își doresc în montajul video includerea „cap-coadă” a tradițiilor și a obiceiurilor locului pe care le-au organizat în ziua nunții pentru că „așa se face”  😊

2) Pachet Foto-video Clasic = Foto + video  cu durata de până la 2.5 ore (1 fotograf si 1 videograf) = 1400 Euro            
(Activitate foto+video in ziua nuntii, aprox. 1000 fotografii editate in stil propriu si montaj video clasic, cu toate momentele prezentate intr-un montaj cronologic si un video clip video de 3-5 minute).
Este recomandat cuplurilor care își organizează nunta în stil clasic pentru păstrarea tradițiilor.

Notă:
– Pentru alte pachete personalizate si discounturi pe măsură vă rog să solicitați oferta potrivit pachetului constituit de dumneavoastră din elementele de pe prima pagină.
– Pentru nuntile de noapte tariful creste cu 100Euro
– Pentru al doilea fotograf sau cameraman se aplica un cost suplimentar între 150 și 300 euro în functie de numarul de ore de activitate solicitată (activitate până la sala =150Euro, toată ziua 300euro)

Servicii foto+video botez:

Fotografie de botez = 150 Euro (1 fotograf – sedinta foto acasa + biserica)
Fotografie de botez cu petrecere = 250Euro (1 fotograf – activitate de până la 12 ore ședința foto acasa, biserica +petrecere )

Album botez (20X20cm 12-15 deschideri) + stick personalizat= 100 Euro

Video botez = 150 Euro (1 cameraman- ședința acasa + biserica)

Video botez cu petrecere = 250Euro (1 cameraman– activitate de până la 12 ore ședința foto acasa, biserica +petrecere )

Pachet foto+video botez fără petrecere = 250 Euro

Pachet foto+video botez cu petrecere = 450 Euro

Preturile sunt afișate în euro dar contractarea se va face in lei la cursul valutar afișat de BNR în ziua respectivă.

Pentru oferte personalizate solicitați prin e-mail aici precizând:
1. Data
2. Tipul evenimentului (ex. nunta de zi, botez, majorat, etc)
3. Localitatea in care are loc evenimentul, unde locuiesc mirii daca e nuntă, care va fi restaurantul.
4. Ce servicii solicitati (foto/video/oglinda magica)
5. Cerinte speciale sau diferite de pachetele standard oferite
6. Data la care ati dori sa ne intalnim pentru a vedea materiale foto/video